PSW Nieuws – Maart

PSW Nieuws – Maart

Donderdag middag 14 maart – Seniorenmiddag

Ook dit jaar gaat Joyce de Kruijk i.s.m. Dina Oosse onze senioren creatief bezig houden om een voorjaars-/Paas stukje te maken van natuurlijke producten. Omdat het voorjaar altijd weer een schoonheid van nieuw leven gaat brengen, zullen Joyce en Dina zeker hun fantasie laten werken om iedereen te inspireren. Ieder jaar verrassen de senioren zichzelf dan weer met een bijzondere creatie.

Woensdag 10 april – Seniorenreisje

Het is weer bijna zover, over enkele weken gaan wij weer een hele dag samen met de senioren in een grote knielbus op stap. Dit jaar gaan wij naar Struisvogelfarm van de Staak in Tilburg. Wij vertrekken ’s-Morgens om 9.30 uur bij de Gerrishal in de Achilleslaan Roermond. Na aankomst worden wij gastvrij ontvangen, met een lekker vers” bakske” koffie uit een authentiek kopje, met een witte eierkoek die met struisvogeleieren is gebakken. Vervolgens kunt u een professionele film aanschouwen met veel informatie over de grootste landvogel ter wereld. Daarna geeft de gastheer Bart van de Staak persoonlijk uitleg over de producten en is er gelegenheid om vragen te stellen. Natuurlijk is er ook gelegenheid om de struisvogel van dichtbij te bekijken en u kunt zelfs de struisvogel uit uw hand laten eten. Als slot kan men nog een bezoek brengen aan de boerderijwinkel, waar men allerlei leuke producten kan kopen van struisvogels. In Gilze gebruiken wij gezamenlijk de lunch bij Restaurant De Hooikar. Na de lunch maken we o.l.v. een gids een mooie rondrit door de omgeving. Om 17.30 uur hebben wij het diner bij Partycentrum Antoine in Soerendonk, en om 20.00 uur is de terugkomst in Roermond gepland. Dit jaar komen we eigenlijk niet uit met de dagprijs van €. 50.00 p.p., maar hebben toch besloten dit jaar, ondanks de hogere kosten, geen hogere prijs te berekenen. Voor volgend jaar zullen wij het opnieuw gaan bekijken, en zal het misschien iets omhoog moeten. Het is dit jaar wel belangrijk dat de bus met 60 personen vol komt, dus graag zoveel mogelijk senioren uit onze kerk vragen om gezellig mee te gaan, ook introducés zijn zeker welkom, zij betalen €. 5.00 extra. Iedereen kan/moet zich opgeven bij Tonny Huissoon tel. 0475-531951 b.g.g. 06-12285686 ook regelt Tonny het eventuele vervoer naar de bus voor de personen die geen vervoer hebben.

Opgeven voor 1 april. Betaling graag overmaken naar NL20 RABO 0373 7280 85 inzake P.S.W.

Verantwoording GIFTEN februari 2019

via Helma €. 10,00, en via Tonny met de verkoop van het breiwerk van mevr. Honingh €. 125.00