Dienst op 26 mei in Maasbracht

Op verschillende gebieden werken de Protestantse Gemeenten van Maasbracht en Roermond al samen, zoals u weet. Op het gebied van vorming en toerusting wordt al vele jaren samengewerkt, maar ook op het gebied van de jeugd zijn er al mooie plannen ontstaan en deels reeds ten uitvoer gebracht.

In het kader van de samenwerking zal er op zondag 26 mei een gezamenlijke kerkdienst zijn van de Protestantse Gemeenten Maasbracht en Roermond. Deze dienst zal gehouden worden in Maasbracht. In de Minderbroederskerk is dan geen dienst en iedereen wordt uitgenodigd om de dienst in Maasbracht bij te wonen. Als u niet in de gelegenheid bent om daar zelf naar toe te rijden, zal er vervoer geregeld worden.

In het najaar zal het omgekeerde plaatsvinden: dan zal de gezamenlijke dienst gehouden worden in Roermond en zal er geen dienst zijn in Maasbracht.

Verdere informatie over de dienst op 26 mei in Maasbracht en over het vervoer zult u t.z.t. ontvangen.

Truus Spoelstra.