Kanselruil predikanten in de Limburgse Ring

Om de protestantse gemeentes in Limburg kennis te laten maken met de andere predikanten uit Limburg heeft het werkgezelschap van de Limburgse ring bedacht om tweemaal per jaar een ‘kanselruil’ te organiseren.
De eerste keer in 2019 zal op 10 februari zijn. Dan komt de predikant van Weert, ds. Jolien Leeffers, naar Roermond.
De tweede maal zal 27 oktober 2019 zijn, welke predikanten dan waarheen gaan is nog onbekend.

Een ander voorstel uit de ring is het organiseren van een ‘kerkenpad’, waarbij andere Limburgse kerken welkom zijn op een interessante en al lopende activiteit van één van de andere kerken. De ene kerk organiseert iets met muziek, de ander een lezing, en weer een ander een wandeling. Op deze manier is er gelegenheid om samen de zondagse eredienst te vieren en na afloop gelegenheid voor informele kennismaking en uitwisseling.

ds Judith