PSW Nieuws – Februari

Kerstmaaltijd 2018

Namens het hele team van P.S.W. wil ik graag iedereen bedanken, die op wat voor wijze ook, meegeholpen heeft om de senioren van onze Gemeente in Roermond weer een fijne sfeervolle Kerstmaaltijd aan te bieden. Veel hartverwarmde reacties van de senioren geven aan, dat wij als P.S.W. ook dit jaar in 2019, de senioren weer hopen uit te nodigen voor de Kerstmaaltijd. Wij willen de buurvrouw van Piet en Tonny Huissoon, Coby Christ bijzonder bedanken voor de menukaartjes die zij dit jaar weer voor onze Kerstmaaltijd heeft gemaakt. Zij is op dit moment alweer bezig met de menukaartjes voor de maaltijd van 2019, want zij doet er het hele jaar over om handmatig 80 menukaartjes te maken. (zij is geen gemeente lid), maar wel meelevend met P.S.W. en in het bijzonder met de Kerstmaaltijd. Wij hebben dit jaar een grote speciale Kerstkaart gekocht, waar alle deelnemende senioren van de maaltijd hun naam op gezet hebben. Coby Christ heeft dat bijzonder gewaardeerd, maar zei wel tegen Tonny, dat zij dat altijd met heel veel liefde doet voor P.S.W. Ook Nico Molenaar willen wij bedanken voor het ieder jaar weer verzorgen van de liturgieën, ook dat zag er weer prachtig uit. Alle chauffeurs willen wij weer hartelijk bedanken, die ook dit jaar weer bereid waren om veel senioren thuis op te halen en ook weer netjes thuis te brengen. Veel senioren zijn hier ontzettend blij en dankbaar voor, want anders hadden zij deze kerstviering niet kunnen meemaken. Wij als P.S.W. team vinden het ieder jaar weer een feest om de Kerstmaaltijd weer te mogen organiseren.

Seniorenmiddag 10 januari

Afgelopen donderdagmiddag 10 januari was weer een spannende en gezellige sjoelmiddag, waar uiteindelijk met enkele punten meer Mw. Krijnie de Nas in 3 speelrondes totaal 306 punten scoorde, en met de beker en een lekkere fles wijn naar huis kon gaan. Tijdens en na de prijsuitreiking konden de senioren nog genieten van de warme snacks die Aart Dumee weer verzorgde met een glaasje wijn of een alcoholvrij drankje. Al met al weer een gezellige middag.

Seniorenmiddag 14 februari

Dhr. Henk de Vries zal een presentatie/lezing geven over zijn reis naar Schotland.
Schotland is een voormalig Koninkrijk en maakt deel uit, samen met noord Ierland, Wales en Engeland van het Verenigd Koninkrijk. Schotland beslaat het meest noordelijke deel van het eiland Groot-Brittannië en heeft behalve met Engeland geen landsgrenzen. Ondanks het feit dat Schotland een onderdeel is van het Verenigd Koninkrijk heeft Schotland toch veel zaken die typisch Schots zijn. Zo heeft Schotland zijn eigen afbeeldingen op de pond sterling, heeft het een eigen binnenlands bestuur en spreekt men in een groot deel van het land een eigen taal, het Schots-Gaelisch.

Wij laten ons gewoon door Dhr. Henk de Vries verrassen.

Seniorenmiddag 14 maart

Ook dit jaar wil Joyce de Kruijk met de senioren weer creatief bezig zijn om samen “ natuurlijke “ voorjaars-/Paas stukjes te gaan maken. Omdat het voorjaar altijd weer een schoonheid van nieuw leven gaat brengen, zal Joyce zeker weer haar fantasie laten werken om iedereen te inspireren.

Verantwoording GIFTEN december 2018/januari 2019

Met de kerstmaaltijd ontvingen wij €. 355.00, aan giften, en via de bank nog eens €. 155.00 , en via Joyce nog €. 15.00 Als P.S.W. team kunnen wij U toezeggen, dat wij volgend jaar weer een Kerstmaaltijd kunnen en willen organiseren.

Huwelijksjubilea

• 50 jaar getrouwd, 20 december 2018:, Dhr. en Mw. Visser, Roermond
  • 50 jaar getrouwd, 26 februari 2019:, Dhr. en Mw. Splinters, Heel.

Wij wensen hen nog vele goede en gezegende jaren toe

De bloemen in de maand november en december

De bloemen uit de kerk gingen in de maand november naar: MW. Agnes Roepmam; Dhr. Herbert Fügel; Dhr. Arnold Mulder; Mw. Ria Boven. In de maand december naar: Mw. Fem Tulp; Mw. Marjan Visser; Dhr. de Bruin; Mw. Wever; Met Kerst naar Mw. Tichem en Mw. Oljans; Dhr. Jan Kroneman

Mocht U onverhoopt in het ziekenhuis terecht komen:

Wilt u (of uw familie) dit dan s.v.p. doorgeven aan Annatjie Potgieter, tel.0475-335950 of Helma van der Klei, tel. 0475-592138, b.g.g. 06-47646379. Uw opname wordt dan bekend gemaakt bij de betreffende contactpersonen die u een bezoekje namens de kerk kunnen brengen. Het ziekenhuis verstrekt geen gegevens i.v.m. de wet op de privacy.

Met vriendelijke groeten, namens het P.S.W. team,
Gerard van der Klei