32 Schoenendozen voor Actie Schoenendoos!

  • door

32 Schoenendozen voor Actie Schoenendoos! 

Fantastisch hoeveel schoenendozen we dit jaar verzameld hebben voor de Actie Schoenendoos. We kunnen 32 kinderen blij maken met een prachtige, gevulde, schoenendoos. Iedere doos uniek van inhoud voor een kind elders op de wereld.
Een groot DANK U/JE WEL voor ieders bijdrage aan deze actie: gevulde dozen, losse spulletjes, extra knuffels, giften. Iedereen deed mee: jong en wat ouder. We zijn heel dankbaar hiervoor. Wij zorgen dat de dozen nu verder gaan richting de organisatie die ze zal verspreiden naar kinderen in Togo, Sierra Leone, Moldavië, Roemenië, Oekraïne en in vluchtelingenkampen op Lesbos.
Wilt u meer informatie over de actie, neem dan een kijkje op http://www.actie4kids.nl.
Bedankt! En wat ons betreft doen we volgend jaar weer mee.
Hartelijke groet,
De leiding van de kindernevendienst