Betalingen via iDeal

Vanaf nu is het mogelijk om op onze website betalingen aan de kerk te doen via iDeal, dus op dezelfde manier zoals u wellicht weleens iets in een webwinkel koopt.

Momenteel worden de volgende betalingen ondersteund:

• Gift voor de Diaconie: U kunt een gift doen aan de diaconie via hun pagina.
  • Gift voor ZWO: Een gift voor de ZWO kan via hun pagina. U kunt ook uw honing via deze pagina betalen.
  • Algemene Gift: U kunt een gift doen aan de kerk via de pagina van het CvK.
  • Collectebonnen: U kunt collectebonnen kopen via de pagina van het CvK.
  • Solidariteitskas: U kunt uw bijdrage voor de solidariteitskas betalen via de pagina van het CvK.

De giften en de betaling voor de solidariteitskas kunt u anoniem doen als u dat wilt. Voor collectebonnen en honing moet u een account aanmaken. De betaling wordt afgehandeld in onze betaalomgeving bij SKG Collect. SKG staat voor Stichting Kerkelijk Geldbeheer en zij beheren de kerkelijke gelden. Alle bedragen gaan naar een tussenrekening van SKG Collect. Dit is een ING rekening.

Als u een gift doet, kan dit er op uw scherm zo uit zien:

Als u de afschrijving open klikt ziet het er ongeveer zo uit:

Zoals u ziet is dit een gift aan de ZWO.

Binnen een aantal dagen wordt het geld van de tussenrekening overgemaakt naar de juiste rekening van onze gemeente. Zo komt uw geld gemakkelijk op de goede plek terecht!!