Startzondag – Afscheid & welkom

Op zondag, 23 september, was het startzondag. Een nieuw begin van het kerkelijk seizoen. Wat was het een feestelijke dienst; opgeluisterd door de cantorij, die een aantal mooie liederen ten gehore bracht.

In deze dienst werd afscheid genomen van twee ambtsdragers die de kerkenraad gaan verlaten: Margriet Dumee en Johan Warringa. We bedanken Margriet en Johan nogmaals voor al het werk dat zij verzet hebben voor onze kerkgemeenschap.
Gerben Huberts nam afscheid als diaken, maar hij gaat door als taakdrager voor de diaconie (AZC). Ook voor Gerben onze dank voor alles wat hij tot nu toe heeft gedaan voor de diaconie, met name voor de bewoners van het AZC. Er werden nog meer taakdragers benoemd: Meije Rosenboom voor CvK en Wilma Jonker voor de diaconie. Matthijs Meijer werd bevestigd als tweede jeugdouderling.

Voor alle nieuwkomers een hartelijk welkom! We zijn erg blij dat er weer een aantal mensen is dat de kerkenraad komt versterken.

Ook zijn er drie nieuwe contactpersonen: Herbert Fügel, Rob Bloot en Tjitte Pander. Van harte welkom allemaal!

Tenslotte een dankwoord voor ieder die aan deze dienst heeft meegewerkt!
Namens de kerkenraad, Truus Spoelstra.