PSW Nieuws – Oktober

Omdat er tijdens de vakantie geen goede communicatie is geweest tussen P.S.W. en het Contactblad en de website, is de informatie van het P.S.W. team wel op de website, maar niet in Contact gekomen. Onze welgemeende excuses voor deze misser.

Donderdag 11 oktober, Zangmiddag o.l.v. Aart Dumee en Henk Beekman

Alle senioren 70+ worden uitgenodigd om samen met het team van P.S.W. een mooie gezellige middag mee te maken waar, samen zingen het thema van de middag zal zijn. Natuurlijk wordt u ontvangen met koffie en iets lekkers erbij. Tijdens en na het zingen zal er weer iets lekkers op tafel komen, dus welkom donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur in het Ontmoetingscentrum naast de kerk. Voor vervoer kunt u zich weer tijdig opgeven bij Tonny Huissoon tel. 06-12285686 en mocht u zelf vervoer hebben en 1 of 2 personen mee kunnen nemen, a.u.b. dit even overleggen met Tonny Huissoon.

Donderdag 8 november, knutselmiddag o.l.v. Joyce de Kruijk

Joyce is al met de voorbereidingen bezig, en zij heeft weer een heel mooi ontwerp waar iedereen iets moois van kan maken.

Vrijdag 14 december, Onze jaarlijkse Kerstmaaltijd in de ontmoetingskerk.

Ook hiervoor is het P.S.W. team al weer met de voorbereidingen bezig. Mocht u in het bezit zijn van een mooi Kerstverhaal, dan horen wij dat graag via onderstaand mailadres.

Verantwoorde Giften

Tijdens de Seniorenmiddag van 9 augustus via Margriet €. 15.00 Tijdens de seniorenmiddag van 13 september €. 15.00 via Joyce, en €. 10.00 via Helma

Huwelijksjubileum

50 jaar getrouwd, 22 augustus, Dhr. en Mw. Kleingeld-Leue