Boeken voor de Boekenmarkt

Boeken voor de Boekenmarkt

Wij brengen nogmaals de boekenmarkt 2018 onder uw aandacht, die weer tijdens de dagen van de Sjommelmert op 25 en 26 juli gehouden wordt. De voorbereidingen zijn in volle gang. Dus als U nog boeken, tijdschriftenkinderboeken, stripverhalen, e.d. en CD’s en DVD’s over heeft, nemen wij deze graag in ontvangst. U kunt telefonisch contact met ons opnemen op onderstaand telefoonnummer. Wij geven er de voorkeur aan, dat U de boeken e.d. zelf brengt, maar als dat niet lukt, kunnen ze ook opgehaald
worden. Ook voor het brengen van de boeken e.d. verzoeken wij U ons op te bellen, zodat een datum en tijd kunnen worden afgesproken. Dit kan ook in de avonduren, bij voorkeur zelfs.

Door: Vrienden van de Minderbroederskerk
Datum & tijd: 25 en 26 juli 2018
Locatie: Minderbroederskerk, Roermond