Foto impressie Drielanden-ontmoeting

Foto impressie Drielanden-ontmoeting

Al wandelend zijn we op zaterdag 9 juni in een groep van Engelse, Duitse en Nederlandse gemeenteleden van Swalmen naar Roermond gelopen. De Duitse groep was de dag al sportief begonnen, door naar Swalmen te komen fietsen! Onderweg stopten we voor een rondleiding bij Emmaus Perspectief. Daarna volgde het Rozenkerkje in Asselt met een korte liturgie en vervolgden we onze weg langs de Maasplassen. Onderweg kregen we opdrachten om met elkaar over van gedachten te wisselen.

Rond 14 kwamen we in Roermond aan, waar een heerlijke lunch klaarstond en om 15 uur volgde een drielandenviering, waarbij ook andere mensen nog aansloten.

Een zeer inspirerende en gezellige dag en pelgrimstocht, die zeker smaakt naar meer!

Auf Wiedersehen, Goodbye, Tot ziens