Nieuwe Website

Nieuwe Website

Het was u wellicht al opgevallen: we hebben een nieuwe website. Het was de hoogste tijd om alles in een nieuw jasje te steken en om de informatievoorziening eenvoudiger en actueler te maken.

Het nieuwe website adres is https://pg-roermond.nl/. Als u het oude adres http://www.protestantsegemeenteroermond.nl/ intypt, wordt u automatisch doorverwezen naar het nieuwe adres. De nieuwe website is goed te bekijken op uw computer, laptop, tablet of smartphone.

Ook alle emailadressen zijn veranderd in een naam@pg-roermond.nl adres. Past u dus vooral uw adres- boek aan. De oude emailadressen worden voorlopig doorgestuurd naar het nieuwe adres. Verder hebben we degenen die hun privé-adres gebruikten op bijv. de website en in Contact een nieuw @pg-roermond.nl adres gegeven. Dit in verband met de privacy-wetgeving. Email die naar deze nieuwe adressen wordt gestuurd, wordt doorgestuurd naar de betreffende personen. Voor henzelf verandert er niets.

Naast informatie over de Protestantse Gemeente Roermond met alle commissies en werkgroepen, onze activiteiten is er ook een uitgebreide agenda te vinden. Verder is er een afdeling voor nieuws, een digitale versie van het prikbord, een contactformulier en een routebeschrijving. Alles is vanuit het menu in de balk bovenin de pagina bereikbaar. Neemt u vooral even een kijkje!

Een volgende stap is om ook betalingen via de website te gaan faciliteren. Dit is momenteel in onderzoek.

De Werkgroep Communicatie