Momenteel brengt een groep Hongaarse jongeren een bezoek aan Roermond. De jongeren zijn afkomstig uit Göncruszka en omgeving. Dit is de plaats waar 4 ZWO leden afgelopen zomer een bezoek aan hebben gebracht en waar de honing vandaan komt die in onze kerk wordt verkocht.

Vanmorgen ging het na een moment van bezinning (zie de foto hierboven) van Kessel naar Buggenum.

Op donderdag 12 april (vandaag!) zal er vanaf ongeveer 13.00 uur gelegenheid zijn de jongeren en hun begeleiders (de predikant, hulppredikant en een lerares) te ontmoeten in de kerk. U bent allen van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn! Om ongeveer 13.30 uur wordt er een kleine dienst gehouden, waarbij het geld van de honing zal worden overhandigd. Ze zullen hier een reiszegen krijgen want aansluitend zullen ze vertrekken naar Dalfsen.

De ZWO commissie