Verzekering Vrijwilligers

Enige tijd geleden werd er door een betrokken vrijwilliger gevraagd, of er een verzekering is vanuit de kerk, op het moment dat iemand onderweg is voor zijn/haar vrijwilligerswerk en er zou hem/haar in het verkeer iets overkomen. Op dat moment was het antwoord hierop nee. Er is wel een verzekering als er in de kerk iets gebeurd, maar niet voor onderweg.

De vraag heeft ons wel aan het denken gezet en daarom hebben we vanaf nu een extra verzekering afgesloten voor verkeersdeelname door iemand die op dat moment voor zijn/haar vrijwilligerswerk onderweg is. Deze geld voor alle aan de kerk gerelateerde activiteiten, voor zowel automobilisten, fietsers en voetgangers.

Let op, het geldt niet voor het bezoek aan kerkdiensten!

Mocht u tijdens uw vrijwilligerswerk voor de kerk iets overkomen in het verkeer, neem dan contact op met het CvK om te kijken welke schade op deze verzekering verhaald kan worden.

Met vriendelijke groet,
Het CvK