Seniorenreisje – Boerenbondmuseum

Seniorenreisje – Boerenbondmuseum (25 april 2018)

Woensdag (hele dag) 25 april gaan wij weer een Seniorenreisje maken. Wij gaan met een mooie moderne kniel bus (speciaal voor senioren) door het Brabantse landschap naar het Boerenbondmuseum in Gemert, waar wij met koffie en gebak ontvangen zullen worden door de vriendelijke beheerders. De rondgang door het unieke museum o.l.v. speciale gidsen vindt plaats in het voormalige geboortehuis van pater Gerlacus van den Elzen, de grondlegger van diverse boerencoöperaties, waar het werk en leven van deze pater en het ontstaan van de diverse coöperaties aan de wieg heeft gestaan . Wij gebruiken de koffietafel ook bij het Boerenbondmuseum. Tijdens de rondrit door het Gemertse buitengebied zal een Gids ons de mooiste plekjes laten zien en tal van wetenswaardigheden over de streek vertellen. Hierna verrekken wij naar restaurant de Platte Vonder in Someren-Eind voor het Diner.

9.45 uur aanwezig Jo Gerrishal Achilleslaan

10.00 uur vertrek bussen bestemming Gemert

11.00 uur aankomst Boerenbondmuseum

13.00 uur Koffietafel Boerenbondmuseum

14.30 uur Rondrit buitengebied Gemert

16.45 uur vertrek naar Someren-Eind

17.45 uur Diner restaurant de Platte

20.00 uur terugkomst Roermond.

De all-in prijs van het reisje is €. 50.00 p.p, en voor introducé €. 55.00 p.p

Bankrekening NL 70 FVLB 0227 0589 76 o.v.v. Reisje P.S.W.

Alle belanghebbende 70 + senioren kunnen zich tot woensdag 11 april opgeven bij Tonny Huissoon tel: 06-12285686