Seniorenmiddagen, Giften & Jubilea

Donderdagmiddag 17 mei Presentatie (lezing) over Indonesië

Het P.S.W. team is erg blij met de bereidheid van Ds. Judith van den Berg om bij de Seniorenmiddag 17 mei aanwezig te zijn, en een presentatie te geven over Indonesië , waar zij met haar gezin 4 jaar werkzaam is geweest. Dat de mensen, de samenleving, het kerkelijk werk, de sociale contacten, de cultuur en het weer, anders is dan hier in Nederland, weten wij vanuit de media en sommigen gemeenteleden zijn er wel eens geweest of zijn daar zelfs geboren, maar de ervaring van een dominees gezin is toch bijzonder te noemen Het is, denk ik, heel anders om 4 jaar als predikant daar verbonden te zijn aan een grote gemeenschap, en het lijkt mij, dat je de positieve en negatieve belevingen moeilijk kunt, en mag vergelijken.

Als U 70 + bent, mag u komen luisteren en wordt u ook nog getrakteerd op koffie met iets lekkers erbij, en misschien nog wel enkele Indonesische hapjes.

Als u geen vervoer heeft, kunt u contact opnemen met Mw. Tonny Huissoon tel: 06-12285686, ( a.u.b. twee dagen van te voren bellen ) er zijn altijd enkele chauffeurs bereid om u op te halen en na afloop weer thuis te brengen. ( de middag duurt van 14.00 tot 16.00 uur )

P.S.W. middagen

Donderdagen, 14 juni en 12 juli zijn er dit jaar wel P.S.W. middagen, maar dan is er geen programma. Op veler verzoek van de senioren hebben wij als team besloten om u toch uit te nodigen. Twee personen van ons team, namelijk Aart en Margriet Dumee hebben zich bereid verklaard om dan aanwezig te zijn om gezellig samen koffie te drinken en enkele spellen op tafel te leggen. Natuurlijk kan er ook gesjoeld worden zonder de beker, maar het team heeft het volle vertrouwen in de inventiviteit van Aart en Margriet.

Verantwoording Giften:

Februari/maart: o.a. via Tonny €.43.00, en via Gerard €.20.00

Jubilea:

25 jaar getrouwd, 2 april 2018, heer en mevrouw Grevink, Evenkamp 44 Roermond
40 jaar getrouwd, 12 april 2018, heer en mevrouw Dumee, Minderbroedersingel 55 Roermond

Wij wensen jullie nog vele goede en gezegende jaren toe.

Met vriendelijke groeten,

namens het P.S.W.team,

Gerard van der Klei